Tävling!

Grått islandsfårskinn

Dags för min första tävling här på Flatulens. Den här bloggen startade för bara en vecka sedan, men jag har flyttat de flesta av mina inlägg från Facebook, så det är därför den ser ut att börjat redan i juli förra året.
Du kan vinna ett av mina vackra islandsfårskinn (se bilden), och det enda som krävs är att du prenumererar på min blogg. Din mejladress stannar hos mig, och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Att du prenumererar betyder bara att du får ett mejl varje gång jag lägger upp något, ingenting annat.
Men jag hoppas förstås att du hänger med på min resa. Jag fortsätter med mina ”Bisarra Betraktelser”, skriver annat som faller mig på läppen, gör kanske reklam för något av de hantverk jag pysslar med.

Häng på! Tävlingen avslutas midnatt 8 april, och sedan lottar jag ut 3 (tre) skinn.
Prenumerera, läs mina inlägg, dela till höger och vänster, skriv kommentarer – visa att du tycker om vad jag gör!
Och du – mina tidigare inlägg här ser ju litet tomma ut. Kommenterar du vilt på dem så kan du få en present av mig! Dela dem också, och betygsätt!

Låt världen få veta att en gamling är lös på nätet, låt det eka över berg och dalar;
– Flatulens! Flatulens!
Låt mig bli den röst i natten som ger dig vederkvickelse och tröst, som låter dig släppa på trycket! Låt Flatulens bli tryggheten i en värld, full av meningslösheter och…
ursäkta, jag blev visst litet ivrig där. Gör bara ditt bästa!

Dela och gilla!

11 reaktioner till “Tävling!”

  1. Men det är ju ingen stjärna här o då måste man väl inte lämna någon kommentar o då gör jag inte det

    1. Jisses, Christer! Jag trodde att åren gjort dig gott, men uppenbarligen fortsätter demensen sin orubbliga vandring. Men hys ingen rädsla, vi är många som vandrar vid din sida!

  2. Ursäkta, men jag hade nog lite bråttom när jag läste. Tyckte först det stod ”Flatlusens”! Men så tänkte jag efter att det vill du nog inte kalla dig. Hör och häpna, andra tankegången hade jag rätt. 😁

  3. ”Flatlusens”? Tja, varför inte? Men jag tycker Flatulens är lämpligare…brukar ju få de flesta att le…

  4. Ser fram emot att fortsätta läsa dina fantastiska historier. Du ger meg många sköna skratt . Tack.

  5. Får skrattat så tårarna rinner när jag läst dina inlägg. Även haft högläsning på jobbet. Så tack för att du förgyller min vardag

    1. Roligt att höra! Med ”högläsning på jobbet”, så förstår jag att du jobbar på förskola, och vill lära barnen att uppskatta god litteratur…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *