Tävlingen avslutad!

Så där, då var min första tävling här på Flatulens avslutad. Du kommer ihåg att jag skulle lotta ut 3 av mina islandsfårskinn till några av mina prenumeranter? Jag hade nästan 250 följare på Facebook, innan jag flyttade mina texter hit, och gav fingret åt Fb. Här har jag f.n. 16 prenumeranter, vilket är en viss skillnad (och gav en betydligt högre vinstchans).
Jag förstår inte skillnaden, men förmodar att det har att göra med enkelheten; på Fb trycker du på en knapp, sedan är du följare – för att prenumerera på Flatulens måste man, på ett irriterande och omständligt sätt, först skriva in www.flatulens.se uppe i adressfältet, vänta i en sekund, sedan behöva titta på en ny design, kanske scrolla och kladda på smartphonen, innan man hittar en prenumerationsruta. Sedan måste man skriva in manuellt igen! Eller, om man inte vill lämna adressen (den där gubben kanske börjar skicka signerade nakenbilder?), så skall man fixa ett bokmärke! Krångligt. Allt detta är ju frustrerande och tar tid, så jag förstår mycket väl att du kroknade.
Vinnare av de tre fårskinnen blev Stina i Luleå, Ingela i Bergkvara och Helén (har inte fått tag i henne ännu, så jag vet inte var hon bor). Fårskinn är redan på väg till några av er!

Dela och gilla!

5 reaktioner till “Tävlingen avslutad!”

  1. Jo du är både irriterande och omständig men det är det värt, gillar dina berättelser
    Men för guds skull,inga nakenbilder, kommer inte att sova mer efter det isåfall 😂😂

    1. Kul att höra, Christer! Men blir du inte trött i läpparna av att läsa så långa stycken?
      Jag kanske bör nämna att jag känner denne man, så övriga läsare förstår den råa, men hjärtliga jargongen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *